Nutrició

Nutrició

SABER MÉS

Què és el servei de nutrició?

Al Servei de Nutrició del centre podreu millorar la vostra alimentació i adaptar-la a les vostres necessitats i objectius. La nostra nutricionista-dietista col·legiada Eva Borràs us realitzarà una pauta dietètica totalment personalitzada tenint en compte els vostres gustos, hàbits, horaris, necessitats i preferències alimentàries.

La nostra nutricionista realitza assessorament i acompanyament nutricional en diferents àmbits i situacions:

Nutricionista Vilafranca del Penedès
  • Realitza dietes per aprimar totalment personalitzades, en la que inclou tots els grups d’aliments, tenint en compte les vostres preferències, i on les persones poden menjar una gran varietat d’aliments i no passar gana. Sense cap mena de producte a banda necessari, més enllà de la pròpia alimentació.
  • Treballa amb persones que necessiten millorar el sucre o el colesterol o l’àcid úric i volen seguir una dieta que els hi millori les analítiques però que a la vegada sigui el màxim d’àmplia possible i adaptada als seus gustos.

  • Persones que els hi han diagnosticat alguna mena d’intolerància o pateixes de dolors gastro intestinals, però no tenen clar exactament quin n’és l’origen ni si més endavant podran re-incorporar part dels aliments que ara els hi han prohibit.

  • Assessora a vegetarianes perquè puguin estar segures de que ho estan fent bé i que l’alimentació que estan duent a terme conté tots els nutrients necessaris.

  • Persones que han de modificar la seva alimentació arrel d’alguna malaltia, pot ser poc coneguda, i que no saben per on tirar.

  • Tracta amb mares i pares perquè puguin tenir idees de què poden donar d’esmorzar i de berenar al seu fill/a i quins aliments ha de contenir un menú equilibrat per a tota la família.

  • Persones que senten que necessiten un canvi per sentir-se millor i pensen que una alimentació saludable i uns hàbits saludables els pot ajudar.

Vols sol·licitar cita?

Vols sol·licitar cita?

Si vols fer una reserva o necessites més informació sobre els nostres serveis, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.