Què és la Psicologia?

La Psicologia és la ciència que tracta la conducta i els processos mentals de les persones. El psicòleg et pot ajudar si experimentes: angoixa, fòbia, dependència emocional, depressió, dol (davant de la pèrdua d’una parella o una feina,  per exemple), baixa autoestima, estrès, etc; si no saps com gestionar les teves emocions, o els conflictes et superen. Un professional de l’àmbit de la psicologia et pot donar les estratègies i els recursos mitjançant tècniques científicament demostrades, que et poden ajudar a sortir de la situació que et preocupa.

 

A qui va dirigit?

L’atenció psicològica que oferim pot ser individual si el teu problema t’afecta principalment a tu, o de parella si els conflictes que es presenten estan deteriorant la relació i fan que la convivència sigui molt complicada. És una teràpia d’orientació cognitivo-conductual dirigida a adults. El tractament acostuma a ser variable en funció de cada cas i de les circumstàncies personals de cadascú. Les sessions són d’una hora de durada.

 

Què és la Sexologia?

És una disciplina científica que aborda els problemes de caràcter sexual que afecten a la sexualitat humana. Intervé en casos de: disfunció erèctil, ejaculació precoç, disminució del desig, vaginisme, disparèunia, dificultats per assolir l’orgasme, etc… Mitjançant tècniques que han demostrat científicament la seva eficàcia, el sexòleg després d’explorar el problema de manera individual o conjuntament amb la parella, proporcionarà una metodologia d’actuació i uns objectius que guiaran la teràpia. És habitual que el sexòleg al final de cada sessió demani uns exercicis que la parella haurà de posar en pràctica a casa.